Tetkron, tot fara buget aprobat in CL

Tetkron, tot fara buget aprobat in CL

0 563

Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al societatii Tetkron a fost retras din nou de pe ordinea de zi a consiliului local. Este a doua sedinta cand este propus si retras de pe ordinea de zi. Desi exista zvonuri ca amanarea are legatura cu salariile umflate propuse pentru conducerea societatii de termoficare, viceprimarul Ciprian Bucur neaga speculatiile

Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al societatii Tetkron a fost retras din nou de pe ordinea de zi a consiliului local. Este a doua sedinta cand este propus si retras de pe ordinea de zi. Desi exista zvonuri ca amanarea are legatura cu salariile umflate propuse pentru conducerea societatii de termoficare, viceprimarul Ciprian Bucur neaga speculatiile.
Dupa ce in sedinta ordinara din 2 februarie a consiliului local Brasov a fost retas de pe ordinea de zi, proiectul privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Societatii Tetkron a avut si vineri aceeasi soarta. cl brasov

Se pare ca reprezentantii consiliului local care fac parte din AGA Tetkron nu se pun de acord cu conducerea societatii in legatura cu cifrele pe care sa le bugeteze anul acesta. Viceprimarul Ciprian Bucur a evitat sa spuna care sunt exact neclaritatile insa a precizat ca la mijloc nu ar fi nici o problema legata de salarizare ci mai degraba de armonizare a partii de subventie cu cea de investitii.
Proiectul de venituri si cheltuieli al Tetkron va fi introdus cel mai probabil si pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de consiliu local.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.