Un mare proiect in fata deblocarii? CJ si CL se intalnesc astazi...

Un mare proiect in fata deblocarii? CJ si CL se intalnesc astazi sa discute despre Aerport!

0 508

Doua comisii – de la Consiliul Local si de la Consiliul Judetean – se intalnesc astazi pentru a perfecta detaliile colaborarii in proiectul Aeroportului. Cele două parti vor stabili impreuna ce este de făcut pentru a urgenta finalizarea investitiei de la Ghimbav

Doua comisii – de la Consiliul Local si de la Consiliul Judetean – se intalnesc astazi pentru a perfecta detaliile colaborarii in proiectul Aeroportului. Cele două parti vor stabili impreuna ce este de făcut pentru a urgenta finalizarea investitiei de la Ghimbav.
Reprezentatii municipalitatii asteapta din partea omologilor lor de la Consiliul Judetean sa le fie prezentata o situatie privind investitiile făcute la acest proiect si stadiul actual al lucrarilor, corelat cu partea legislativă.
La întâlnirea de astazi vor fi prezentate datele tehnice ale fazelor finalizate deja si se va face o estimare realista a sumelor cu care ar trebui sa contribuie fiecare din parti pentru a duce la bun sfarsit proiectul. Sedinta comuna va stabili si numarul de actiuni care vor reveni Consiliul Local si Consiliului Judetean din investitia Aeroportul International Brasov-Ghimbav.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.