Invitații gratuite la evenimente culturale, de la RATBV S.A.

Invitații gratuite la evenimente culturale, de la RATBV S.A.

0 221

Transportatorul public de persoane din Brașov oferă miercuri, 14 noiembrie, Brașovenii care vor achiziţiona miercuri, 14 noiembrie, între orele 6.00 – 21.30, de la casieria din capătul de linie „Livada Poștei”, orice tip de abonament de călătorie lunar sau annual, emis de RATBV S.A., vor avea parte de o surpriză culturală…

Astfel, RATBV S.A. pune la bătaie câte cinci invitații gratuite, pentru două persoane, la mai multe evenimente culturale, care sunt programate la Brașov, la sfârșitul săptămânii.
Este vorba despre concertul de muzică veche românească al Ansamblului „Trei Parale”, ce va avea loc la Aula Universității „Transilvania”, sâmbătă, 17 noiembrie, ora 18.00, în cadrul Festivalului ”Etnovember 2018”; concertul de blues, susținut de trupa Maxwell Street Blues Ban, sâmbătă, 17 noiembrie, de la orele 21.00, la Aula Universității ”Transilvania”, sau spectacolul Operei Brașov de vineri, 16 noiembrie, orele 18,30, „Povestirile lui Hoffmann”.

Invitațiile gratuite vor fi oferite la alegere, în funcție de disponibilitatea existentă la momentul achiziționării abonamentului.

Doritorii îşi pot cumpăra orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 70 sau, respectiv, 700 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori pentru donatorii de sânge.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.