Deputatul mitralieră are deja două plângeri de la Brașov

Deputatul mitralieră are deja două plângeri de la Brașov

0 222

Parlamentarul PSD Cătălin Rădulescu a fost reclamat Asociaţia Pro Democraţia Braşov la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării după ce a declarat că homosexualitatea este o boală care trebuie tratată

Parlamentarul PSD Cătălin Rădulescu a fost reclamat Asociaţia Pro Democraţia Braşov la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării după ce a declarat că homosexualitatea este o boală care trebuie tratată. Pe numele lui Rădulescu exista deja o plângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru incitare la violenţă.
Asociaţia Pro Democraţia Braşov a sesizat, miercuri, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu.
Potrivit Asociaţiei braşovene, declaraţiile deputatului mitralieră cum că homosexualitatea este o boală care trebuie tratată, discriminează comunitatea LGBT
Radu Hossu, preşedintele Asociaţiei Pro Democraţia Braşov, consideră că nu pot fi acceptate asemenea derapaje, care sunt profund discriminatorii.
Nu la fel crede deputatul PSD Catalin Radulescu; acesta îşi menţine pozitia şi pretinde că este apărat de imunitate, deoarece declaraţiile ar fi politice.
„Eu îi apăr împotriva homosexualilor pe toţi românii din ţara asta, 87% credincioşi, cu familii. Nu pot să-mi ia niciodată credinţa mea, concepţia mea, Pro Democratia sau o minoritate de homosexuali„, a postat recent pe Facebook deputatul mitralieră
Deputatul PSD de Argeş are şi o plîngere penală făcută tot de Asociaţia Pro Democraţia după violenţele de la protestele din 10 august. Plângerea pentru incitare la violenţă a fost depusă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce Rădulescu, poreclit deputatul mitralieră, a scris pe o reţea de socializare la adresa protestatarilor «Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare».

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.