Investiţii în centrale noi la Spitalul Judeţean

Investiţii în centrale noi la Spitalul Judeţean

0 205

Pavilionul de la Mârzescu şi staţionarul Astra vor avea noi echipamente de încălzire în locul celor uzate care sunt vechi şi nu mai corespund normelor în vigoare. Procedura de achiziţii a fost deja lansată pentru ambele investiţii

Pavilionul de la Mârzescu şi staţionarul Astra vor avea noi echipamente de încălzire în locul celor uzate care sunt vechi şi nu mai corespund normelor în vigoare. Procedura de achiziţii a fost deja lansată pentru ambele investiţii.
Pavilionul Mârzescu al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov va fi dotat cu două centrale termice noi, una pentru corpul vechi, cealaltă pentru aripa nouă. Consiliul Judeţean, în subordinea căruia se află spitalul din punct de vedere al patrimonial, a lansat deja o licitaţie pentru achiziţia celor două centrale, estimate la peste 464.000 de lei Ofertele din partea firmelor interesate pot fi depuse până la data de 17 octombrie, anunţă Adrian Gabor – vicepreşedinte CJ Braşov.
Şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului au fost luate măsuri pentru încălzirea pe perioada rece, prin achiziţionarea de lemne şi peleţi.
Investiţiile de la pavilionul Mârzescu şi staţionarul Astra sunt necesare având în vedere că cele actuale nu mai făceau faţă pentru încălzirea spitalelor în sezonul rece.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.