Carmen Cartaș nu poate să stea departe de handbal; fosta jucătoare a...

Carmen Cartaș nu poate să stea departe de handbal; fosta jucătoare a Coronei va fi antrenoare de junioare!

0 282

Clubul Sportiv Transilvania Brașov a reuşit să îşi întărească echipa secţiei de handbal. Trupa de sub Tîmpa s-a înțeles cu fosta jucătoare a echipei naționale a României și a formațiilor Cetate Deva, Universitatea Jolidon Cluj și Corona Brașov, Carmen Cartaș, aceasta urmînd să ocupe funcția de antrenor principal al echipei de junioare III a Clubului Sportiv Transilvania Brașov.

Nu putea să stea departe de terenul de handbal…

După ce a stat departe de terenul de handbal, pentru că a devenit mamă, fosta jucătoare a Coronei a declarat că este o provocare pentru ea să înceapă munca de antrenoare. „Este o provocare pentru mine. Îmi doream foarte mult să rămîn în lumea handbalului și sînt fericită că cei de la Transilvania s-au gîndit la mine și mi-au oferit această oportunitate. Sînt nerăbdătoare să încep și abia aștept să le cunosc pe fete. Mă bucură și faptul că le voi avea colege pe Simona Gogârlă și pe Alina Șorodoc, două fete cu care am colaborat foarte bine și cu care mă înțeleg. Sper să facem lucruri frumoase împreună, să creștem și să reușim să formăm o echipă frumoasă și care să practice un handbal plăcut ochiului”, a declarat noua antrenoare a formației de junioare III de la ACS Transilvania Brașov, Carmen Cartaș.
Directorul clubului, Marius Fetti a spus că este bucuros că a reuşit să o convingă pe Carmen Cartaş în staff-ul secţiei de handbal: „Mă bucur că ne-am înțeles cu Carmen. Este o persoană extraordinară, am primit referințe foarte bune despre ea și sînt convins că împreună vom face o treabă minunată. Are toată încrederea mea, iar venirea ei in echipa noastra completeaza lotul de antrenori de mare valoare de la Transilvania Brașov
”.

O carieră foarte bună ca jucătoare…

Carmen Cartaș, una dintre cele mai constante jucătoare care au evoluat de-a lungul timpului în liga națională, are în palmares o semifinală de Cupa EHF în anul 2016 și două medalii de bronz în Liga Națională în 2013 și 2016. În sezonul 2011 a fost cea mai bună marcatoare a campionatului cu 230 de goluri marcate, ea repetînd acest lucru şi în anul 2014 cînd a cîștigat titlul de golgheteră cu 205 goluri înscrise. Carmen Cartaș a evoluat pentru naționala României în 31 de jocuri și a marcat 33 de goluri, în 2011a participat cu echipa națională a României la Campionatul Mondial din Brazilia. Fosta jucătoare în vârstă de 33 de ani, născută la Constanța, își începe aventura în antrenorat la ACS Transilvania Brașov.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.