Verificări la balastierele din județ după inundații

Verificări la balastierele din județ după inundații

0 245

Vor fi verificate toate autorizațiile și avizele societăților care exploatează agregatele minerale pe afluenți sau pe râurile care traversează județul

Toate exploatările de agregate minerale de pe teritoriul județului Brașov vor fi verificate! Este decizia Prefectului Brașovului după inundațiile petrecute la sfârșitul săptămânii trecute.

Vor fi verificate toate autorizațiile și avizele societăților care exploatează agregatele minerale pe afluenți sau pe râurile care traversează județul.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat, de asemenea, demararea imediată a lucrărilor de remediere sau refacere în regim de urgență a tuturor obiectivelor aflate în administrarea Sistemului de Gospodărire a Apelor Brașov de pe raza localităților Săcele, Augustin, Vulcan, Comăna și Tărlungeni.

Prefectura Brașov anunță că se va constitui urgent o Comisie de Evaluare a Pagubelor în Teren privind întreaga infrastructură sunt în judeţ, indiferent că este vorba de cale ferată, drumuri naționale sau județene.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.