Avaria de pe Drumul CET-lui a fost remediată

Avaria de pe Drumul CET-lui a fost remediată

0 314

În apropierea intersecției străzii Timișul Sec cu strada Zizinului apa învolburată a pârăului care trece la câțiva metri de drum a săpat adânc malul, lăsând descoperită o parte a unei rețele de canal colector

Pârâul Timișul Sec a săpat adânc și malul care se învecinează cu ocolitoarea mică a Brașovului. Autoritățile locale au convocat încă de vineri seara Comitetul Local pentru Situații de Urgență după ce, în urma surpării malului, o parte a unei rețele de canal colector risca să fie avariată şi să deverseze în râu.
Lucrările efectuate de Serviciul de Gospodările a Apelor și Compania Apa au vizat devierea cursului de apă și apoi consolidarea malului.
Tot pe Drumul Cetului sunt în curs și lucrări de asfaltare.În apropierea intersecției străzii Timișul Sec cu strada Zizinului apa învolburată a pârăului care trece la câțiva metri de drum a săpat adânc malul, lăsând descoperită o parte a unei rețele de canal colector.
Este aceeași zonă care, tot din cauza ploilor abundente, s-a mai surpat în primăvară.
Lucrările de consolidare au fost efectuate atunci de Direcția Regională de Drumuri și Poduri cea care administra șoseaua la acea vreme.
Pe strada Timișul Sec cunoscută brașovenilor ca Ocolitoarea mică a Brașovului au început în sfârșit şi luicrările de reparație a covorului asfaltic. Strada arăta ca după bombardament iar șoferii traversau cu greutate acest tronson.
Cu câteva săptămâni în urma autoritățile au restricționat accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone.
Tot pe această arteră, în primăvara anului trecut o porțiune de aproximativ 25 de metri din pod s-a prăbușit. Zona a fost semnalizată și s-a instituit o restricție de tonaj pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.