Florin Stângă, antrenor AS ,,SR”Brașov : ,,Sunt convins că, în viitorul apropiat,...

Florin Stângă, antrenor AS ,,SR”Brașov : ,,Sunt convins că, în viitorul apropiat, echipa se va numi FC Brașov”

0 249

Liga 4 Braşov se va relua în week-end-ul următor, odată cu partidele etapei a 16-a. Lidera clasamentului, AS ,,SR”Brașov, va porni returul acasă, pe stadionul Tineretului (sâmbătă, 17 martie, ora 11,00), urmând să joace cu Aripile Ghimbav (în tur a fost 10 – 0 pentru echipa brașoveană). Înainte de startul sezonului de primăvară, conducerea tehnică a echipei și doi jucători au oferit declarații, în cadrul unei conferințe de presă.
Antrenorul principal, Florin Stângă, a lăsat să se înețeleagă, printre altele, că echipa dorește să fie continuatoarea dispărutei FC Brașov, echipa fanion o orașului, timp de mai multe decenii : „Am avut o pregătire de iarnă intensă, lungă, în care am muncit foarte mult, la antrenamente și la meciuri de verificare. Sîntem pregătiţi şi dornici să începem campionatul cu o evoluţie foarte bună în meciul de sîmbătă cu Aripile Braşov. Este cît se poate de clar că nu avem voie să facem paşi greşiţi. Suporterii au demonstrat că aceasta este echipa Braşovului şi sînt convins că în viitorul apropiat echipa se va numi FC Braşov. Vom demonstra pe teren că sîntem cea mai valoroasă echipă din Braşov şi vom duce mai departe spiritul stegarilor Vrem să avem rezultate, să facem spectacol şi să obţinem promovarea.“

Andrei Poverlovici, fundaș și căpitanul echipei (foto dreapta) : „A fost o perioadă bună de pregătire. Sîntem 100% alături de Dragoş Dumitraş, care trece prim momente dificile după accidentarea suferită. Pentru mine acest retur în Liga a 4-a este doar pe perioadă de tranziţie, de cîteva luni, pînă vom ajunge în Liga a 3-a

Albert Popa, portar (foto stânga): „Mă bucur foarte mult că m-am întors la echipa la care am început junioratul. Vrem să începem campionatul cu dreptul, noi vrem să cîştigăm toate meciurile din retur şi să promovăm. Îi cunosc foarte bine atît pe Daniel Mutu, cît şi pe Andrei Maxim, avem o relaţie foarte bună“.

AS SR Braşov va pune în vînzare sîmbătă, în ziua meciului, biletele pentru meciul cu Aripile Braşov. Cel mai ieftin bilet la va costa 5 lei (T1 şi T2), 10 lei la sectoarele acoperite S şi T şi 30 de lei la tribuna oficială.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.