Încasări mai mari la bugetul Braşovului faţă de anul trecut

Încasări mai mari la bugetul Braşovului faţă de anul trecut

0 256

După primele două luni ale lui 2018 Direcţia Fiscală a încasat cu 12 milioane mai mult faţă de aceeaşi perioadă lui 2017. Cei mai mulţi bani au venit de la persoanele fizice care s-au grăbit să-şi achite obligaţiile fiscale

După primele două luni ale lui 2018 Direcţia Fiscală a încasat cu 12 milioane mai mult faţă de aceeaşi perioadă lui 2017. Cei mai mulţi bani au venit de la persoanele fizice care s-au grăbit să-şi achite obligaţiile fiscale. Încasări mai mari au fost şi la plăţile online, la care au recurs de 2 ori mai mulţi contribuabili decât anul trecut.
Cozile obişnuite la începutul lunii ianuarie se întâlnesc acum şi la jumătatea lui martie la Direcţia Fiscală. Aglomeraţia de la ghişee se vede şi în cifre. Un plus de aproximativ 12 milioane de lei încasaţi la bugetul local faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Cum la ghişee este mai mereu coadă, tot mai mulţi braşoveni s-au îndreptat către varianta de plată online. Mai precis, de două ori mai mulţi, spune Marian Voinescu, director executiv Direcţia Fiscală Braşov, potrivit căruia pe site-ul ghişeul.ro s-a încasat anul trecut de la 1000 de contribuabili iar anul acesta de la 2600, în timp ce pe braşovcity.ro de la 2500 aul trecut s-a ajuns la 4500 de contribuabili anul acesta.
Oamenii spun că vin să plătesc până la 31 martie pentru a primi bonificaţia dar şi pentru a se scăpa de-o grijă.
Datele Direcţiei Fiscale arată că până la 31 martie, 70 % dintre braşovenii persoane fizice îşi achită taxele şi impozitele locale.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.