Polo : Corona Sportul Studențesc a pierdut și al doilea meci cu...

Polo : Corona Sportul Studențesc a pierdut și al doilea meci cu Steaua; oaspeții au schimbat echipa din mers, precum la hochei!

0 260

La Bazinul Olimpic Brașov s-a disputat sâmbătă al doilea meci dintre Corona Sportul Studențesc și Steaua, din cadrul Superligii Naționale de polo. După ce vineri, Steaua s-a impus, în prima patidă, cu 10-8, de data aceasta a câștigat mai clar : 17-9. Echipa Brașovului, pregătită de Aurelian Georgescu, a contat în meci până la scorul de 3-3, adică până în a doua repriză, după care Steaua a înscris gol după gol și a câștigat la pas…În primele 15 minute, echipa Brașovului a condus, cu 2-1 sau 3-2, dar atât! Au fost două înfrângeri planificate, însă adevăratele confruntări vor veni luna viitoare, chiar înainte de sărbători, când la Brașov va veni Dinamo, pentru două meciuri importante, în vederea configurației play-off-ului. Și a propos de Dinamo, echipa bucureșteană a Mai trebuie menționat că Steaua și-a permis să schimbe echipa ca la hochei, la un semn intrând în apă o cu totul altă distribuție decât până atunci!
Aurelian Georgescu : ,,Ne trebuie neapărat o bancă mai mare, pentru că s-a văzut cum ei schimbau câte șase odată, iar noi abia dacă reușeam să odihnim unul sau doi jucători. Pentru noi urmează două meciuri la Cluj, după care vom avea cele două meciuri foarte importante acasă, cu Dinamo. Pentru a fi liniștiți, ne trebuie cele patru victorii, în tot atâtea meciuri care urmează. Noi ne batem pentru un loc 2-4 alături de Digi Oradea și de Dinamo.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.