Renovarile caminelor studentesti din Brasov au intrat in linie dreapta

Renovarile caminelor studentesti din Brasov au intrat in linie dreapta

0 736

Toate unitatile de cazarea ale Universitatii Transilvania au beneficiat de lucrari de intretinere sau de renovare. Caminul 10 - cel mai mai mare din Complexul Memorandumului - isi va primi locatarii cu receptia complet renovata asemanatoare cu una de hotel dar si cu bai pe paliere renovate.

Toate unitatile de cazarea ale Universitatii Transilvania au beneficiat de lucrari de intretinere sau de renovare. Caminul 10 – cel mai mai mare din Complexul Memorandumului – isi va primi locatarii cu receptia complet renovata asemanatoare cu una de hotel dar si cu bai pe paliere renovate. In cinci camine, studentii care au ramas cazati peste vara nu au apa calda, dar problema lor se va rezolva pana la finalul saptamanii, promite conducerea Universitatii.
Pentru ca cele 13 camine ale Universitatii Transilvania sa fie pregatite pentru inceputul anului universitar toata vara s-au executat lucrari de intretinere. Peste 4000 de locuri de cazare vor fi disponibile si pentru anul universitar urmator.
Caminul numarul 10, cel mai mare din complexul Memorandumului, este inca in proces de transformare. Daca receptia seamana cu una de hotel iar terasa a fost dotata cu bancute si mobilier urban, in interior se lucreaza inca la renovarea completa a bailor.renovari camine1
Tot din cauza unor lucrari la centralele termice in alte 5 camine, in ultima perioada studentii care au mai ramas in camine peste vara nu au beneficiat de apa calda si au fost mutati in alte spatii de cazare. Mihaela Gheorghe, prorector al Universitatii Transilvania, spune ca este o situatie mai neplacuta pentru toata lumea determinata de un context in care universitatea nu are nici o vina dar incearca sa gaseasca solutii astfel incat studentii sa nu aiba de suferit.
Au fost afectate de lipsa apei calde caminele 1,2,3,4,5 din complexul Memo pentru ca s-a schimbat centrala termica. Din cele 5 camine, patru vor avea apa calda la finalul saptamanii in timp ce pentru caminul numarul 4 se asteapta un schimbator de caldura saptamana viitoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.