Participare internaţional la Colocviul ACUM 2017

Participare internaţional la Colocviul ACUM 2017

Profesori şi studenţi, din ţară şi străinătate s-au întâlnit, la Braşov, la Colocviul Internaţional de Ştiinţe Sociale şi ale Comunicării ACUM 2017. Este a noua ediţie a evenimentului, organizat de Facultatea de Sociologie şi Comunicare, din cadrul Universităţii Transilvania Braşov

Profesori şi studenţi, din ţară şi străinătate s-au întâlnit, la Braşov, la Colocviul Internaţional de Ştiinţe Sociale şi ale Comunicării ACUM 2017.

Este a noua ediţie a evenimentului, organizat de Facultatea de Sociologie şi Comunicare, din cadrul Universităţii Transilvania Braşov.

Potrivit prof.univ.dr. Gabriela Răţulea, director Departament Ştiinţe Sociale şi ale Comunicării, Facultatea de Sociologie şi Comunicare Braşov, spune că evenimentul a devenit deja tradiţie; prima ediţie a colocviului a avut loc în 2006, s-a desfăşurat anual până în 2011, de când are loc o dată la 2 ani.

În acest an, invitaţii vin de la universităţi din Japonia, Finlanda şi Olanda.

Tema acestei ediţii vizează provocările educaţiei şi cercetării în ştiinţele sociale.

Studenţii vor avea două secţiuni doar ale lor, la care vor prezenta lucrări şi 5 studenţi de la Universitatea Mesei, din Japonia. O altă noutate este secţiunea Digital media.

Colocviul Internaţional de Ştiinţe Sociale şi ale Comunicării se încheie în 11 noiembrie şi este cofinanţat de Ministerul Cercetării şi Inovaţiei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.