Retea de traficanti de cannabis si cocaina destructurata de polițiști brașoeni

Retea de traficanti de cannabis si cocaina destructurata de polițiști brașoeni

0 382

Cinci persoane au fost arestate preventiv si alte patru sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. In data de 30 noiembrie, polițiștii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, sub coordonarea procurorilor de la Serviciul Teritorial D.I.I.C.O.T. au surprins in flagrant doi brasoveni care faceau o tranzactie de droguri

Cinci persoane au fost arestate preventiv si alte patru sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. In data de 30 noiembrie, polițiștii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, sub coordonarea procurorilor de la Serviciul Teritorial D.I.I.C.O.T. au surprins in flagrant doi brasoveni care faceau o tranzactie de droguri.
Din cercetari a reieșit ca cei doi tineri ar avea legatura cu membrii unei grupari infracționale, care ar fi introdus in țara 11 kilograme de cannabis si rezina de cannabis, din Spania, prin intemediul unei firme de coletarie pe ruta Spania-Romania. Drogurile erau ulterior comercializate in judetele Sibiu, Brasov si Bacau. In aceeași zi, au fost facute 27 de perchezitii domiciliare in judetele Brasov, Sibiu si Bacau, la adresele membrilor gruparii.cannabis1
In urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 5 kilograme de cannabis si 19 grame de cocaina, precum și 63.000 de lei, 1.300 de euro si un autoturism.
De asemenea, patru barbati, cu virste cuprinse intre 23 si 39 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore, ulterior fața de aceștia a fost dispusa masura controlului judiciar, iar impotriva a 5 barbati, cu virste cuprinse intre 23 si 38 de ani, s-a dispus masura arestarii preventive, pentru 30 de zile“.
La activitați au participat polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalitatii organizate din Brasov, Covasna, Alba, Sibiu si Bacau, precum si din cadrul I.P.J Brasov, luptatori din cadrul Serviciilor pentru Actiuni Speciale din cadrul I.P.J. Brasov si I.P.J.Sibiu, precum și jandarmi.
Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Romane.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.