500 de kg de carne expirata au ajuns la ursii de la...

500 de kg de carne expirata au ajuns la ursii de la Zarnesti

0 466

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au finalizat cercetarile la depozitul frigorific pe care l-au controlat saptamana trecuta. Inspectorii au confiscat peste o jumatate de tona de carne cu termen de valabilitate expirat si au amendat producatorul cu 30.000 lei

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au finalizat cercetarile la depozitul frigorific pe care l-au controlat saptamana trecuta. Inspectorii au confiscat peste o jumatate de tona de carne cu termen de valabilitate expirat si au amendat producatorul cu 30.000 lei. Cu ocazia controlului fusesera depistate la depozitul frigorific din complexul Bartolomeu, apartinand unei fabrici de carne din Calarasi, peste jumatate de tona de carne.
de porc, mici si carne de vita cu termenul de valabilitate depasit, pe care inspectorii au confiscat-o si au trimis-o ulterior ca hrana pentru ursii de la Rezervatia de la Zarnesti. Comisarii OPC au gasit, de asemenea, etichete destinate reetichetarii unor produse care urmau sa fie reintroduse in circuitul comercial, iar masina care transporta carnea de la Calarasi la Brasov nu respecta temperatura necesara congelarii. In paralel, si Politia Economica si DSVSA Brasov efectueaza anchete proprii la depozitul frigorific din Bartolomeu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.