48 de permise de conducere ridicate de Revelion la Brasov

48 de permise de conducere ridicate de Revelion la Brasov

0 412

Noua dintre conducatorii auto sanctionati au consumat alcool si au fost depistati in trafic, unul a depasit limita de viteza, doi au facut depasiri neregulamentare si 11 au fost sanctionati pentru neacordare prioritate

Noua dintre conducatorii auto sanctionati au consumat alcool si au fost depistati in trafic, unul a depasit limita de viteza, doi au facut depasiri neregulamentare si 11 au fost sanctionati pentru neacordare prioritate.
In minivacanta de Revelion, politistii rutieri brasoveni au dat peste 250 de amenzi si au lasat fara carnet de conducere aproape 50 de soferi.
Mai exact, in perioada 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016, politistii rutieri au organizat mai multe actiuni pe linie de circulatie rutiera, in urma carora au constatat 8 infractiuni si au aplicat 255 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 36.872 lei.
Au fost ridicate in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 48 de permise de conducere, dintre care noua pentru alcool, unul pentru viteza, doua pentru depasiri neregulamentare, 11 pentru neacordare prioritate, 25 pentru alte abateri si s-au retinut 16 certificate de inmatriculare .

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.