3 medalii din 3 metale la Mondialele de biatlon de la Cheile...

3 medalii din 3 metale la Mondialele de biatlon de la Cheile Gradistei!

0 451

Palmares de exceptie pentru biatlonul pe role din Romania! La Campionatele Mondiale care s-au desfasurat in weekend la Cheile Gradistei, sportivii romani au obtinut nu mai putin de trei medalii, cate una din fiecare metal.

Palmares de exceptie pentru biatlonul pe role din Romania! La Campionatele Mondiale care s-au desfasurat in weekend la Cheile Gradistei, sportivii romani au obtinut nu mai putin de trei medalii, cate una din fiecare metal. Daca in prima zi echipa mixta a Romaniei – in componenta Luminita Piscoran, Reka Ferencz, Iulian Gh. Pop si Cornel Pucheanu – a reusit sa intre in posesia medaliei de bronz, urmatoarele zile au adus cele mai mari satisfactii pentru sportivii romani.
Mai intai sambata, juniorul Petrica Ungureanu a reusit sa castige argintul in proba de sprint, dupa o comportare neasteptat de buna.
Reusita lui de sambata i-a dat mare incredere pentru proba de duminica, cea de pursuit, in care a reusit sa inalte steagul Romaniei in varful catargului si a facut sa rasune imnul tarii noastre, in aplauzele numerosilor spectatori prezenti la eveniment.
Proba vedeta, cea de pursuit seniori, i-a revenit slovacului Martin Otcenas, cel care obtinuse doar bronzul la sprint.biatlon role3
Romanii au avut o comportare excelenta si in aceasta proba, cu doi sportivi sositi in primii zece. George Buta a fost la un pas de podium si a incheiat cursa pe locul 4.
Baza de la Cheile Gradistei a oferit cele mai bune conditii pentru aceasta editie a Campionatelor Mondiale si se pregateste de intreceri majore si pe timp de iarna.
Baza sportiva din inima muntelui a gazduit intrecerile de biatlon si la FOTE 2013 iar acum, dupa organizarea Campionatelor Mondiale de Biatlon Role se declara pregatita pentru urmatorul nivel.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.