3 masini carbonizate complet si una partial – bilantul incendiului de joi

3 masini carbonizate complet si una partial – bilantul incendiului de joi

0 413

Incendiul de pe Bulevardul Victoriei a mistuit complet 3 masini si a carbonizat partial un al patrulea autoturism. Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost nevoite sa-i evacueze pe toti locatarii de la etajele inferioare ale blocului, dar si pe clientii magazinului si bancii de la parterul imobilului

Incendiul de pe Bulevardul Victoriei a mistuit complet 3 masini si a carbonizat partial un al patrulea autoturism. Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost nevoite sa-i evacueze pe toti locatarii de la etajele inferioare ale blocului, dar si pe clientii magazinului si bancii de la parterul imobilului.
Se pare ca vinovati pentru declansarea incendiului se fac angajatii supermarketului de cartier de la parter, care au manevrat gresit o sursa de foc in beciul blocului. Oamenii au vrut sa incalzeasca o teava de apa care inghetase, dar tot ce au reusit a fost sa ii dea foc.
Cand au realizat ce au facut, au incercat sa stinga flacarile cu bidoane de apa plata aduse din magazin, dar s-au speriat de flacari si au parasit subsolul. fum pompieri
Pompierii s-au luptat joi dupa-masa cu flacarile mai bine de 3 ore: interventia a fost una foarte dificila din cauza locului stramt prin care se intra in subsol, a fumului gros si a intunericului, pentru ca au fost nevoiti sa opreasca electricitatea.
In urma incendiului, 3 automobile au fost carbonizate, toate ale aceluiasi locatar, si inca una a fost arsa in partea din spate.
Chiar daca celelalte masini nu au avut de suferit, locuitorii din bloc au trait emotii serioase pana cand au deschis usile garajelor sa vada starea autoturismelor.
Dupa incendiu, fumul gros s-a ridicat imediat in tot blocul, astfel ca pompierii au fost nevoiti sa evacueze toti locatarii.
Trei persoane au fost transportate la spital dupa ce au fost intoxicate usor cu fum.
Pentru a lichida incendiul, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a trimis la fata locului 3 autospeciale cu apa si spuma si 3 ambulante SMURD.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.