1.000 de lei decarii la evaluare, 3.000 de lei pentru 10 la...

1.000 de lei decarii la evaluare, 3.000 de lei pentru 10 la BAC

0 524

Dupa ce Primaria i-a recompensat pe elevii merituosi ai municipiului, elevii de 10 au primit, prin Inspectoratul Scolar Judetean premii si de la Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Sase elevi care au obtinut nota maxima la evaluarea nationala din acest an au incasat cate 1000 de lei iar tanara care a luat 10 la Bac a primit si ea un premiu in valoare de 3000 de lei

Dupa ce Primaria i-a recompensat pe elevii merituosi ai municipiului, elevii de 10 au primit, prin Inspectoratul Scolar Judetean premii si de la Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.
Sase elevi care au obtinut nota maxima la evaluarea nationala din acest an au incasat cate 1000 de lei iar tanara care a luat 10 la Bac a primit si ea un premiu in valoare de 3000 de lei.
Studiu intens, ambitie si atentie la cerintele formulate la examene pare sa fie reteta de succes pentru a obtine nota maxima.
Majoritatea tinerilor care au primit 10 la evaluarea nationala, printre care Michaela Karina Ivan, Antonia Maria Zara sau Ana Maria Vasilcoiu vor invata la Colegiul National „Andrei Saguna” insa planurile lor nu exclud ca pe viitor sa studieze in afara tarii.
Alaturi de toti acesti elevi le-au fost tot timpul profesorii dar mai ales parinti.
Performanta copiilor i-a umplut de mandrie la afisarea rezultatelor, care le-au asigurat odraslelor admiterea pe primul loca la liceul dorit.
Anul trecut, o singura eleva din judet a obtinut nota 10 la examenul de evaluare si tot o eleva   a primit nota maxima si la Bacalaureat.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.