Viitorul lui Gică Hagi a câştigat Supercupa României la fotbal

Viitorul lui Gică Hagi a câştigat Supercupa României la fotbal

0 254

Formaţia FC Viitorul, deţinătoarea Cupei României, a câştigat, sâmbătă, Supercupa României la fotbal, disputată la Ploiești, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa campioanei CFR Cluj. Aceasta, în ciuda mai multor absețe din tabăra Viitorului, în frunte cu Ianis Hagi, care nu a fost trecut nici pe foaia de rezerve…

CFR Cluj a început mult mai bine meciul. A avut cele mai mari ocazii, dar, rând pe rând, Omrani, Costache și tânărul Itu nu l-au putut învinge pe Tordai, care a scos câteva lovituri foarte grele. Viitorul a debutat cu mai multă încredere în repriza secundă. A fost mai ofensivă, iar schimbările lui Gică Hagi, prin introducerile lui Adreas Calcan și Marius Leca, au adus un plus și mai mare. Golul a venit pe final, în minutul 86, când Andrei Artean a prins un șut de la peste 25 de m, pe care Arlauskis nu l-a putut scoate. Astfel, Viitorul Constanța își trece în palmares al treilea trofeu din istorie, după titlul din 2017 și Cupa României din sezonul trecut. Este primul astfel de trofeu cucerit de echipa lui Gică Hagi.

FC Viitorul a mai jucat în Supercupă în 2017, dar atunci a pierdut în faţa celor de la FC Voluntari.

CFR Cluj:Arlauskis – Peteleu, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Bordeianu, Djokovic, Itu (Culio 46)– Deac, Omrani (Omrani 76), Costache (Petrila 70)

Viitorul:Tordai – Mladen, Ţîru, P. Iacob, De Nooijer (Kuipers 72) – Houri, Artean, Vînă – Măţan – G. Ganea (Leca 72), G. Iancu(Calcan 60)

A fost o avanpremieră la deschiderea sezonului oficial al Ligii I, la sfârșitul săptămânii viitoare

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.