Simona Halep, în aceeași grupă cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor!

Simona Halep, în aceeași grupă cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor!

0 423

Vineri a avut loc tragerea la sorți pentru Turneul Campioanelor 2019 la tenis, care debutează duminică, 27 octombrie. Sorții au decis ca Simona Halep să facă parte din Grupa Mov, alături de trei sportive, printre care și canadianca de origine română,  Bianca Andreescu! Cele două jucătoare se vor înfrunta în premieră, în Grupele de la Shenzhen.

Simona Halep o va înfrunta pe Karolina Pliskova (7-3 la „directe”), pe Bianca Andreescu (primul meci direct) și pe deținătoarea trofeului, Elina Svitolina (4-4 la „directe”). Simona Halep este singura jucătoare din „lotul Shezhen” care nu are bilanț negativ cu vreuna dintre celelalte competitoare.

Componența celor două grupe :

Grupa Roșie : Barty, Osaka, Kvitova, Bencic

Grupa Mov : Pliskova, Andreescu, Halep, Svitolina

Fiecare jucătoare va disputa câte trei meciuri în grupă. Primele două sportive în clasamentul fiecărei grupe la capătul acestor meciuri non-eliminatorii vor avansa în semifinale. Câștigătoarea unei grupe va înfrunta ocupanta locului doi din cealaltă grupă în semifinale, acolo unde începe sistemul eliminatoriu clasic.

Campioana neînvinsă în cinci meciuri ar urma să încaseze cel mai mare cec din istoria tenisului – 4,725 milioane de dolari.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.