Handbal : Corona Brașov se întoarce la campionat

Handbal : Corona Brașov se întoarce la campionat

0 501

După victoria obţinută în Cupa EHF, în faţa echipei Super Amara Bera Bera, din Spania,  handbalistele Coronei revin la întrecerea internă și încep săptămâna cu un joc de campionat împotriva formaţiei Universitatea Cluj. Partida, care contează pentru etapa 8 a Ligii Naţionale de handbal feminin, se va juca marţi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

Tehnicianul Coronei, Ion Crăciun, speră să reuşească să le conecteze pe handbaliste la partidă pentru că îşi doreşte foarte mult victoria. „Este un joc de campionat pe care nu trebuie să îl pierdem. Clujul este o echipă care se apără agresiv şi care cu siguranţă va veni la Braşov cu ambiţia de a ne lua puncte. Noi trebuie să fim pregătiţi şi să luăm jocul foarte în serios, aşa cum trebuie să luăm absolut toate partidele de campionat”, a declarat antrenorul Coronei.

Ion Crăciun este de părere că partida cu Cluj poate fi o bună oportunitate de a mai pune la punct problemele din joc, în perspectiva manşei retur cu Super Amara Bera Bera, care se va juca la finalul săptămânii în Spania. „Nu este uşor să ţii echipa într-o formă foarte bună pe o perioadă mai lungă de timp, dar facem tot ce putem pentru a le recupera cât mai bine pe fete. După meciul cu Cluj mergem în Spania, pentru returul cu Bera Bera, astfel că acest joc reprezintă şi o bună oportunitate de a ne pune la punct problemele cu care ne confruntăm. Avem nevoie să facem un joc bun în care să ne iasă ceea ce ne propunem şi sper ca acest lucru să se şi întâmple”, a mai spus tehnicianul Coronei.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.