Viitorii silvicultori au refacut marcajele de pe Tampa

Viitorii silvicultori au refacut marcajele de pe Tampa

0 751

Marcajele turistice din Aria protejata Muntele Tampa au fost refacute. Peste 30 de elevi de la Liceul Silvic, indrumati de salvamontistii brasoveni, au revopsit indicatoarele de pe toate cele patru trasee ale masivului.

Marcajele turistice din Aria protejata Muntele Tampa au fost refacute. Peste 30 de elevi de la Liceul Silvic, indrumati de salvamontistii brasoveni, au revopsit indicatoarele de pe toate cele patru trasee ale masivului. Actiunea face parte din campania demarata de Agentia Metropolitana, custodele ariei protejate, care pregateste noi ecologizari.

Miercuri dimineata, inarmati cu pensule, vopsea si mult entuziasm, peste 30 de adolescenti de la Liceul Silvic au facut o escapada in natura alaturi de profesori si salvamontisti.

Scopul actiunii a fost re-marcarea celor trei patru trasee turistice principale din situl natural Muntele Timpa.

Tinerii au fost incantati de excursie.marcaje tampa1

Actiunea a fost initiata si se integreaza in campania Prietenii Muntelui Timpa, lansata anul acesta de Agentia Metropolitana, custodele ariei protejate, care gazduieste nu mai putin de 110 de specii de pasari si o varietate impresionanta de arbori.

Vineri va avea loc o ampla actiune de ecologizare a sitului natural Muntele Timpa, la care vor participa 120 de voluntari.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.