Viitorii manageri culturali din Brasov au luni interviul

Viitorii manageri culturali din Brasov au luni interviul

0 674

Primaria Brasov a organizat concursuri pentru ocuparea posturilor de manageri ai institutiilor de cultura aflate in subordinea municipalitatii. 13 candidati se inscrisesera pentru cele patru posturi de directori ai Teatrului „Arlechino”, Teatrului „Sica Alexandrescu”, Operei si Filarmonicii

Primaria Brasov a organizat concursuri pentru ocuparea posturilor de manageri ai institutiilor de cultura aflate in subordinea municipalitatii. 13 candidati se inscrisesera pentru cele patru posturi de directori ai Teatrului „Arlechino”, Teatrului „Sica Alexandrescu”, Operei si Filarmonicii.
Din cei 13 candidati, unul nu a mai apucat sa sustina proba scrisa, deoarece nu a trecut de verificarea legalitatii si conformitatii documentelor depuse.
La proba scrisa s-au prezentat 12 candidati, care si-au prezentat programele manageriale, dar 7 dintre acestia au reusit sa obtina note de trecere.
Potrivit Ceciliei Doiciu, seful Directiei Relatii externe, cultura si evenimente a Primariei, dintre cei 7 vor fi alesi cei 4 manageri in urma unor interviuri care vor avea loc luni.
Cei patru care vor castiga concursul pentru ocuparea posturilor de directori ai institutiilor de cultura vor avea cate un mandat de 5 ani.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.