Un jandarm brasovean da lectii de atletism la 48 de ani

Un jandarm brasovean da lectii de atletism la 48 de ani

0 1310

Nicolae Branzoi castiga toate competitiile de sprint din ultimii ani, nu numai din tara, ci si din strainatate. Si mai surprinzator este ca nu a practicat atletismul de performanta, ci a jucat fotbal iar prima data si-a pus ghetele de atletism acum trei ani. Dupa ce a iesit campion national la pas in intrecerile angajatilor din Ministerul de Interne, Nae s-a impus si la Campionatul National de Atletism Masters editia 2015

Nicolae Branzoi castiga toate competitiile de sprint din ultimii ani, nu numai din tara, ci si din strainatate. Si mai surprinzator este ca nu a practicat atletismul de performanta, ci a jucat fotbal iar prima data si-a pus ghetele de atletism acum trei ani. Dupa ce a iesit campion national la pas in intrecerile angajatilor din Ministerul de Interne, Nae s-a impus si la Campionatul National de Atletism Masters editia 2015.

Competitia a avut loc in perioada 4 – 5 iulie in Bucuresti pe Stadionul Iolanda Balas Soter si a reunit la start peste 600 de sportivi. La probele +45 ani la care s-a inscris Nicolae Branzoi, respectiv s-au luptat pentru cele mai bune clasari 10 sportivi, toti fosti atleti de performanta.

In cele doua zile de concurs, jandarmul Nicolae Branzoi a reusit sa surclaseze fosti campioni nationali. In prima zi a avut loc proba de 100 m plat, proba cistigata de jandarmul brasovean cu timpul de 12.23. El a fost urmat de Bogdan Dumitrescu, reprezentantul Clubului Romanian Masters Athletics, ocupantul locului doi cu timpul de 12.50, si de Gheorghe Boboc, reprezentantul Clubului Petrolul Ploiesti, care, cu timpul de 13.45, a ocupat locul trei. jandarm nae

Nicolae Branzoi s-a impus si in cea de-a doua zi de concurs la proba de 200 m plat, cand a ocupat primul loc cu timpul de 25.39 si i-a surclasat pe reprezentantii Clubului Romanian Masters Athletics, Bogdan Dumitrescu, ocupantul locului doi cu timpul de 26.08, si Mugur Mateescu, ocupantul locului trei cu timpul de 27.53.

Jandarmul se antreneaza de patru ori pe saptamana pe pista din Poiana si de doua ori la sala.

Nae Brinzoi isi doreste foarte mult sa participe la Campionatele Balcanice care se vor desfasura anul acesta la Salonic, in Grecia, unde sa-si apere titlul cucerit anul trecut.

Din pacate, costurile sunt destul de ridicate iar veniturile de jandarm nu ii permit sa ajunga la competitie, astfel ca isi cauta sponsori care sa-l ajute sa duca numele Brasovului peste hotare.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.