Tribute Festival in Piata Sfatului

Tribute Festival in Piata Sfatului

0 674

Muzica celor mai cunoscute formatii rock ale tuturor timpurilor a rasunat in weekend in Piata Sfatului. Iubitorii rock-ului au avut la dispozitie 3 seri de Tribute Festival cu piese celebre interpretate de formatii tribut ale unor legende rock precum ACDC , BLACK SABBATH sau METALLICA.

Muzica celor mai cunoscute formatii rock ale tuturor timpurilor a rasunat in weekend in Piata Sfatului. Iubitorii rock-ului au avut la dispozitie 3 seri de Tribute Festival cu piese celebre interpretate de formatii tribut ale unor legende rock precum ACDC , BLACK SABBATH sau METALLICA.rock1
„Tribute band” este o formatie care interpreteaza melodiile unei trupe celebre la nivel international.
Din pasiunea unor oameni talentati care au vrut sa aduca un omagiu formatiei lor favorite au luat nastere astfel de grupuri.
„Tribute band” este un grup de persoane ce au adoptat stilurile artistilor favoriti, care si-au adaptat vocea si interpretarea scenica in functie de acestia, nu doar le-au copiat imaginea, ci canta, danseaza si traiesc fiecare vers interpretat la fel ca si artistii originali.
La Brasov Tribute Festival au interpretat melodii celebre – PREFIX TM (tribut BLACK SABBATH), THE R.O.C.K (tribut AC/DC) sau MASTERPIECE (tribut METALLICA cu Andy Gost de la Altar la voce). Up To Eleven (tribut NIRVANA) au evoluat sambata.
Rockeri de toate varstele veniti din toata tara si-au trait la Brasov muzica preferata.
In ultima seara au facut atmosfera trupele covers Berti Barbera & Nicu Patoi si Fernet Blues Company.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.