Tigrii si leii albi au ajuns la Zoo Noua!

Tigrii si leii albi au ajuns la Zoo Noua!

0 1178

Damian, Iris, Sami si Stela! Sunt numele celor doua perechi de lei si tigri bengalezi albi adusi astazi la Gradina Zoologica Brasov, singurul parc zoo din tara care detine astfel de exemplare. Animalele au fost donate in urma negocierilor dintre municipalitatea brasoveana si Circul Globus

Damian, Iris, Sami si Stela! Sunt numele celor doua perechi de lei si tigri bengalezi albi adusi astazi la Gradina Zoologica Brasov, singurul parc zoo din tara care detine astfel de exemplare. Animalele au fost donate in urma negocierilor dintre municipalitatea brasoveana si Circul Globus. Cele patru feline se afla in carantina, astfel incat, de 1 iunie, copiii se le admira, alaturi de doua camile care vor sosi cel mai probabil marti.
Odata cu animalele au sosit si 2 traineri de la academia IAZA, care au tinut sesiuni de teorie si practica pentru angajatii zoo. Timp de 4 zile, ingrijitorii au avut posibilitatea sa invete cum sa asigure buna starea animalelor. La curs au participat si angajati ai gradinilor zoologice din Galati, Targoviste, Sibiu si Ramnicu Valcea.
Masculul Damian si femela Iris sunt perechea de lei albi, iar Sami si Stela formeaza cuplul de tigri bengalezi albi ajunsi la Gradina Zoologica din Noua.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.