Taximetrist jefuit cu cutitul la gat

Taximetrist jefuit cu cutitul la gat

0 676

Un taximetrist a fost amenintat cu cutitul la gat de client, care l-a jefuit de telefonul mobil si 2.500 de lei. Incidentul s-a petrecut vineri,16 octombrie, cand inculpatul Ionescu Mihai i-a cerut soferului de taxi sa-l duca din Brasov in Halchiu

Un taximetrist a fost amenintat cu cutitul la gat de client, care l-a jefuit de telefonul mobil si 2.500 de lei. Incidentul s-a petrecut vineri,16 octombrie, cand inculpatul Ionescu Mihai i-a cerut soferului de taxi sa-l duca din Brasov in Halchiu. Aici, dupa ce l-a dirijat pe taximetrist catre un drum de tara situat in mijlocul cimpului, i-a pus un cutit la gat si i-a luat telefonul mobil si suma 2.500 lei, dupa care s-a facut nevazut. Dupa citeva zile de la incident, politisti i l-au prins pe suspect, impotriva caruia procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Brasov au pus in mișcare acțiunea penala pentru savirșirea infracțiunii de tilharie.
Daca telefonul taximetristului a fost gasit la concubina suspectului, suma furata nu a mai putut fi recuperata, pentru ca talharul a jucat-o la jocuri de noroc.
Inculpatul a fost prezentat marti cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Brasov, care a emis pe numele lui Ionescu Mihai mandat de arestare preventiva pentru 30 zile.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.