Tampa a fost curatata de gunoaie

Tampa a fost curatata de gunoaie

0 539

120 de voluntari liceeni si angajati ai companiilor brasovene au curatat vineri masivul Timpa de gunoaie. Actiunea face parte dintr-o campanie mai ampla, demarata de Agentia Metropolitana Brasov, in calitate de custode al ariei protejate. Echipele de ecologizare au strans 65 de saci de gunoaie, cele mai multe de pe Dealul Melcilor

120 de voluntari liceeni si angajati ai companiilor brasovene au curatat vineri masivul Timpa de gunoaie. Actiunea face parte dintr-o campanie mai ampla, demarata de Agentia Metropolitana Brasov, in calitate de custode al ariei protejate. Echipele de ecologizare au strans 65 de saci de gunoaie, cele mai multe de pe Dealul Melcilor.

Ecologizarea a inceput vineri dimineata, cand voluntarii, echipati cu saci de gunoi si manusi de plastic, au luat muntele cu asalt.

Voluntarii, fie ca sunt elevi sau oameni in toata firea, spera sa dea un exemplu de bun simt civic, care sa fie urmat si de cei care inca arunca gunoaiele la intamplare.

Una dintre elevele de la Colegiul Unirea, participanta la actiune alaturi de colegii ei, spune despre cei care arunca gunoaie la intamplare ca sunt murdari pe dinauntru si ca respectul pentru natura incepe cu respectul de sine.ecologizare2

Cele mai multe gunoaie au fost strinse de pe Dealul Melcilor, unde au fost umpluti 20 de saci mari. De altfel, tot aici, o actiune initiata luna trecuta de catre Prietenii padurii a dus la descoperirea unei adevarate gropi de gunoi, din care s-a scos mai bine de un camion plin cu mizerii.

Actiunea face parte dintr-o campanie mai larga demarata de Agentia Metropolitana Brasov, in calitate de custode al ariei protejate.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.