Stelistului Alin Tosca ii plac antrenamentele cu Radoi

Stelistului Alin Tosca ii plac antrenamentele cu Radoi

0 2774

Dupa ce a avut o perioada de acomodare la Steaua in turul campionatului precedent, Alin Tosca a prins mai multe partide in returul de campionat si promite sa fie unul din jucatorii de baza ai campioanei. Jucator de banda stanga, Tosca spune ca ii plac antrenamentele cu Mirel Radoi

Dupa ce a avut o perioada de acomodare la Steaua in turul campionatului precedent, Alin Tosca a prins mai multe partide in returul de campionat si promite sa fie unul din jucatorii de baza ai campioanei. Jucator de banda stanga, Tosca spune ca ii plac antrenamentele cu Mirel Radoi si spera sa obtina cel putin aceleasi rezultate pe care le-a obtinut si cu Galca.

„Domnul Mirel Radoi a fost un jucator emblematic pentru Steaua. Sincer, nu ma gandeam acum cativa ani ca Mirel Radoi va fi antrenorul meu, dar in viata niciodata nu stii ce se intampla, cu ce oameni te intalnesti sau cu cine vei lucra”, le-a declarat ieri Tosca jurnalistilor.

Stelistii se afla deja de 10 zile la Brasov si stagiul de aici se apropie de sfarsit. Dupa atatea antrenamente, fotbalistii sunt nerabdatori sa joace si cateva meciuri de pregatire.

Ros-albastrii se mai pregatesc la Brasov joi, dupa care vineri vor avea un meci de pregatire cu Viitorul.

Imediat dupa prima partida amicala a sezonului, stelistii vor parasi Brasovul iar, dupa cateva zile la Bucuresti, vor pleca in cel de al doilea cantonament.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.