Start-up-uri pentru tinerii antreprenori la Brasov

Start-up-uri pentru tinerii antreprenori la Brasov

0 518

Start-up Community House vine in sprijinul celor care au o idee si ii invata pasii necesari pentru infiintarea unui start-up. Alt Start isi propune sa transforme Brasovul in capitala antreprenoriala a Transilvaniei, prin indrumarea cat mai multor echipe catre lansarea de produse si servicii viabile pe piata IT&C

Evenimente start-up pentru tinerii brasoveni pasionati de antreprenoriat. Start-up Community House vine in sprijinul celor care au o idee si ii invata pasii necesari pentru infiintarea unui start-up. Alt Start isi propune sa transforme Brasovul in capitala antreprenoriala a Transilvaniei, prin indrumarea cat mai multor echipe catre lansarea de produse si servicii viabile pe piata IT&C.

Start-up Community House ii invita pe tinerii intre 16 si 25 de ani, care au o idee si vor sa o puna in practica sa participe pe 30 mai, pe Str. Lunga, nr.100, la o intrunire cu antreprenori de succes.Vor fi prezentate modele reusite de startup-uri si exemple de buna practica.

Cel de-al doilea eveniment dedicat antreprenorilor este ALT START Brasov, un proiect ce se va desfasura in perioada 8-13 iunie, la un hotel de patru stele din Brasov.

Acesta este destinat antreprenorilor care au deja o baza solida de cunostinte in antreprenoriat si care vor sa isi lanseze un produs sau un serviciu viabil pe piata.

10-15 echipe vor invata cum sa-si transforme ideile creative bazate pe tehnologie in afaceri de succes. businessmen3

Sustinerea infiintarii de noi companii in sectorul tehnologiei informationale si comunicationale este o prioritate pentru Clusterul de Inovare si Tehnologie de la Brasov.

Acesta urmareste transformarea Brasovului in capitala antreprenoriala a Transilvaniei, spune Ionut Tata, presedintele Clusterului.

Membrii clusterului de la Brasov impreuna cu cateva startup-uri, vor merge la Bucuresti pentru a discuta cu mediul finantator: bancile si organismele care gestioneaza fonduri europene le vor comunica sansele si pasii prin care ideile lor pot beneficia de finantare.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.