Spital nou sau modernizare/extindere a Judeteanului?

Spital nou sau modernizare/extindere a Judeteanului?

0 520

Extinderea actualului Spital Judetean de urgenta este solutia mai viabila pentru sanatatea brasoveana. Desi nevoia unui spital nou este reala costurile ar fi mult prea mari iar sursele de finantare inexistente

Extinderea actualului Spital Judetean de urgenta este solutia mai viabila pentru sanatatea brasoveana. Desi nevoia unui spital nou este reala costurile ar fi mult prea mari iar sursele de finantare inexistente. Pentru extindere si modernizarea exista deja un proiect cu atragere de fonduri europene, care are toate sansele sa devina realitate.
Nevoia unui spital nou nout construit de la temelie nu este contestata de dr Marius Neculoiu. Senatorul liberal considera insa ca uriasele costuri de 170 de milioane de euro fac foarte dificila realizarea proiectului.
O solutie pentru viitorul apropiat ar fi extinderea Spitalului Judetean cu fonduri europene pentru care Consiliul Judetean Brasov are deja un proiect pregatit.
Dupa extinderea Unitatii de Primiri Urgente s-ar putea construi un nou pavilion cu 200 de paturi iar in proiect ar putea fi prevazuta si dotarea cu aparatura.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.