Slovacul Julius Penzes a parafat o nouă înţelegere cu Corona Braşov

Slovacul Julius Penzes a parafat o nouă înţelegere cu Corona Braşov

0 176

Antrenorul Julius Penzes, care a pregătit echipa Braşovului la sfârşitul sezonului trecut şi a condus-o spre adjudecarea titlului national la hochei, a semnat un nou contract cu echipa  Corona Braşov, valabil un an, cu posibilitate de prelungire. De asemenea, Penzes va fi, în continuare antrenorul echipei naţionale a României, care a promovat recent în al doilea eşalon al hocheiului mondial. Penzes a avut de ales între Kazahstan şi România, preferând echipa Braşovului. În viitorul sezon oficial, Corona Braşov va fi angrenată în mai multe competiţii, Campionatul Naţional, Cupa României, Erste Liga dar şi Cupa Continentală, dedicată câştigătoarelor campionatelor din ţările europene.

Legat de semnarea unui nou contract, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov, Emilian Cernica, ne-a declarat :

 ,,M-am întâlnit cu Julius Penzes în Slovacia şi am discutat în detaliu, legat de  continuarea colaborării. Ne-am înţeles, Julius Penzes a semnat contractul cu noi, pe un an, cu opţiune de prelungire cu încă un an. Precizez că el a avut de ales între un salariu foarte bun în Kazahstan şi a continua cu echipa noastră şi, implicit, cu echipa naţională a României. A ales echipa noastră, o cunoaşte foarte bine şi îi place la Braşov. Ne aşteaptă un sezon încărcat, greu, dar sper să continuăm lucrurile bune pe care le-am făcut împreună la Braşov

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.