Simona Halep s-a calificat în optimi la Wimbledon, după o victorie clară...

Simona Halep s-a calificat în optimi la Wimbledon, după o victorie clară cu Victoria Azarenka : 6-3, 6-1

0 129

Simona Halep s-a calificat fără emoții în optimile celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon 2019, după 66 de minute în care a reuşit să anihileze complet jocul bielorusei Victoria Azarenka, fostă lideră mondială!

Halep a avut emoții doar la debutul meciului, când bielorusa a început în forță și a condus cu 3-1. Simona a reușit însă să-și regleze ritmul pe parcurs și a revenit de la 1-3, câștigând în mod impresionant primul set : 6-3. Al doilea set a fost dominat clar de jucătoarea noastră, care a continuat să evolueze la cei mai înalți parametrii, trecându-și în palmares a 20-a sa victorie în turneul de la Wimbledon.

,,Nu a fost atât de uşor. M-am simţit foarte bine pe teren. E mereu greu să joci contra ei, dar m-am simţit foarte bine. Îmi creşte încrederea de la meci la meci. Mă simt mai bine acum şi abia aştept meciul următor. Antrenorul meu o să se uite la meciul dintre Hercog și Gauff. Eu trebuie să mă liniştesc, să mă odihnesc. Nu mă uit pe tablou, astfel nu simt presiunea. Încerc mereu să dau totul pe teren„, a spus Simona Halep, după succesul contra Victoriei Azarenka.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre surpriza Cori Gauff şi Polona Hercog.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.