S-a construit o treime din Soseaua de shopping

S-a construit o treime din Soseaua de shopping

0 610

Se lucreaza intens pe soseaua care leaga Noua de Ocolitoarea Brasovului. Circa 30% din lucrari sunt finalizate. Constructorii promit ca pana la sfarsitul anului vor termina drumul care va descongestiona traficul de pe Calea Bucuresti

Se lucreaza intens pe soseaua care leaga Noua de Ocolitoarea Brasovului. Circa 30% din lucrari sunt finalizate. Constructorii promit ca pana la sfarsitul anului vor termina drumul care va descongestiona traficul de pe Calea Bucuresti. Din aceasta artera vor porni mai multe strazi secundare care vor deservi societatile comerciale din sud-estul orasului.

Pe anumite tronsoane ale noii sosele cu lungime ceva mai mult de 2 km, s-au executat deja fundatiile de piatra sparta si canalizarile, urmand sa se treaca la montarea bordurilor.

Pe un tronson de 600 de metri, muncitorii au amenajat canalizarea pluviala, iar pe segmentele unde s-au finalizat fundatiile au inceput lucrarile de amenajare a rigolei carosabile.

Compania care a castigat contractul pentru aceasta investitie a realizat aproximativ o treime din drum.ocolitoare sacele1

Este o lucrare importanta pentru infrastructura Brasovului, pentru ca asigura legatura dintre cartierul Noua, Calea Bucurestiului si Ocolitoare, ceea ce inseamna o degrevare a Caii Bucurestiului de masini si o optimizare a legaturii dintre acest cartier si celelate cartiere ale Brasovului.

Deja 30% din lucrari au fost finalizate, iar municipalitatea spera ca pana la inceputul lunii decembrie brasovenii sa poata utiliza aceasta artera.

Soseaua de 2,2 kilometri se construieste cu fonduri europene, iar investitia se ridica la 8,65 milioane de lei. Strada va avea doua benzi, un trotuar pe o parte si o pista pentru biciclisti pe partea opusa.
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.