Record de cununii in 22 august!

Record de cununii in 22 august!

0 667

Parcul Central „Nicolae Titulescu” s-a umplut sambata de mirese, miri si nuntasi! Dupa atingerea recordului de 25 de casatorii intr-o zi din saptamana, ofiterii starii civile au oficiat sambata nu mai putin de 48 de cununii civile

Parcul Central „Nicolae Titulescu” s-a umplut sambata de mirese, miri si nuntasi! Dupa atingerea recordului de 25 de casatorii intr-o zi din saptamana, ofiterii starii civile au oficiat sambata nu mai putin de 48 de cununii civile – numar record pentru acest an. In fiecare an, Casa Casatoriilor este luata cu asalt in august de cuplurile care vor sa isi uneasca destinele intr-o zi frumoasa de vara.
Numarul mare al casatoriilor planificate in perioada 15-22 august se explica prin iesirea din postul Sfintei Marii, dar si pentru ca cei mai multi dintre miri lucreaza in strainatate si aleg luna august pentru a-si lua concediu. Un alt motiv a fost si vremea frumoasa.
Saptamana trecuta a fost inregistrat un nou record. 25 de nunti au fost oficiate joi de angajatii de la Casa Casatoriilor, care spun ca se asteptau la acest numar mare, la fel ca in fiecare an, in aceasta perioada. nuntaSambata insa, cu cele 48 de cununii civile oficiate, s-a atins un nou record pentru 2015, spune Melania Florescu, sef serviciu Stare Civila Brasov Parcul Central Titulescu a fost sambata ambientul perfect pentru zeci de miri, care s-au fotografiat minute in sir alaturi de cei dragi.

Daca anul trecut, in perioada 15-22 august s-au casatorit 108 cupluri, anul acesta, in acelasi interval, ofiterii de stare civila au oficiat 114 casatorii. Intr-o saptamana in afara sezonului de nunti sunt oficiate circa 30 de cununii.
In urma cu patru ani, intr-o singura zi de sambata, s-au oficiat 78 de cununii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.