PSD lasa locul unui liberal in CL

PSD lasa locul unui liberal in CL

0 535

Pesedistul Sorin Susanu a renuntat la locul din Consiliul Local in favoarea functiei de la Protectia Consumatorilor. Desi era urmatorul pe lista de consilieri dupa demisia social-democratului lui Liviu Lupu, Susanu a lasat locul unui liberal in forul local

Pesedistul Sorin Susanu a renuntat la locul din Consiliul Local in favoarea functiei de la Protectia Consumatorilor. Desi era urmatorul pe lista de consilieri dupa demisia social-democratului lui Liviu Lupu, Susanu a lasat locul unui liberal in forul local.

Dupa demisia consilierului local PSD Liviu Lupu din luna martie, locul din consiliul local a ramas liber.

Pentru ca la vremea cind au fost alesi au facut-o pe lista aliantei USL destramata in prezent, urmatorul pe lista era Sorin Claudiu Susanu – directorul Comisariatului pentru Protectia Consumatorului.

Pesedistul Susanu a decis sa renunte la locul din consiliul local in favoarea functiei din Comisariat. susanu

Unul din sefii PSD Viorel Chiriac a declarat la conferinta de presa de vineri ca partidul nu poate sa treaca peste vointa lui, cu alte cuvinte in acest moment urmatorul pe liste este un membru care nu le apartine.

Chiriac este sigur ca decizia va fi una politica pentru ocuparea acestui mandat si va apartine fostilor lor parteneri din USL

Urmatorii pe lista de membri supleanti pentru Consiliul Local sunt, in ordine, de la PNL, PSD, PC si din nou PSD.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.