Proxeneti de minore, arestati la Brasov

Proxeneti de minore, arestati la Brasov

0 751

DIICOT Brasov a destructurat o retea de proxeneti care exploata tinere la Brasov. Cinci tinere minore, dintre care doua in varsta de doar 14 ani, au trecut prin momente cumplite dupa ce s-au lasat pacalite ca vor obtine posturi de menajere la Brasov

DIICOT Brasov a destructurat o retea de proxeneti care exploata tinere la Brasov.

Cinci tinere minore, dintre care doua in varsta de doar 14 ani, au trecut prin momente cumplite dupa ce s-au lasat pacalite ca vor obtine posturi de menajere la Brasov.

De racolare se ocupa o prostituata, care le promitea victimelor ca vor face curatenie in mai multe apartamente din Brasov.

Fetele erau duse la o adresa unde le astepta un individ, care le obliga pe fete sa intretina relatii sexuale pe bani cu diversi barbati.proxenet minore

Dupa ce au scapat din ghearele proxenetilor, fetele au facut plangere la DIICOT iar procurorii i-au retinut pe cei doi si i-au prezentat magistratilor Tribunalului de Minori si Familie Brasov, cu propuneri de arestare.

Judecatorii le-au dat celor doi mandate de arest pentru 30 de zile si au sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, pentru a aprecia oportunitatea instituirii unei masuri de protectie speciale cu privire la una dintre minore aflata in ocrotirea inculpatei.

Barbatul a contestat decizia instantei iar contestatia va fi judecata la Curtea de Apel Brasov.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.