Pui de urs iesit la cumparaturi pe Calea Bucuresti

Pui de urs iesit la cumparaturi pe Calea Bucuresti

1 723

Asistentul veterinar al Asociatiei Milioane de Prieteni s-a deplasat primul la fata locului. Au venit apoi si jandarmii si reprezentantii Regiei Kronstadt, care au reusit sa-l anestezieze si sa-l preia

Un pui de urs nascut in luna martie a acestui an a batut ieri dimineata toate magazinele de la capatul strazii Saturn. Ce fel de alimente cauta ursuletul, nu se stie, cert este ca, desi venise pe jos, prima oprire a fost la o vulcanizare din zona.
Nemultumit de ce a gasit aici, patrupedul a pornit spre magazinele cu electronice, mobila si, in cele din urma, a ajuns si la un hipermarket. Un client a sunat la Asociatia Milioane de Prieteni sa anunte incidentul iar prima reactie a celor de aici a fost sa creada ca este vorba despre o gluma. Abia apoi au pornit in cautarea animalului iesit la cumparaturi.
Asistentul veterinar al Asociatiei Milioane de Prieteni s-a deplasat primul la fata locului. Au venit apoi si jandarmii si reprezentantii Regiei Kronstadt, care au reusit sa-l anestezieze si sa-l preia.
In mod normal, un pui de urs sta pe langa mama lui pana la varsta de 2 ani, dupa care se poate descurca singur. Daca ursuletul de 7 luni nu se va putea adapta la viata in salbaticie fara mama sa, acesta va fi dus la Sanctuarul de la Zarnesti.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Tot nu am aflat de la voi: de unde a aparut in cartierul St.Rosu?
    Din padure?Care padure?!
    De la Zoo? Nu-i cam departe?
    L-a adus cineva cu masina de la Zoo si i-a dat drumul …la misto?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.