Expozitie de pasari exotice la Gradina Zoologica

Expozitie de pasari exotice la Gradina Zoologica

0 2287

Un ARA si un Jako sunt vedetele expozitiei de pasari exotice de la Zoo Noua. Pe langa cei doi papagali de mari dimensiuni mai pot fi admirate alte 250 de pasari exotice pana sambata inclusiv in cladirea care adaposteste reptilele. Cele mai frumoase exemplare vor fi premiate de un juriu international

Un ARA si un Jako sunt vedetele expozitiei de pasari exotice de la Zoo Noua. Pe langa cei doi papagali de mari dimensiuni mai pot fi admirate alte 250 de pasari exotice pana sambata inclusiv in cladirea care adaposteste reptilele. Cele mai frumoase exemplare vor fi premiate de un juriu international.
Peste 25 de expozanti din toata tara si-au adus cele mai frumoase pasari de crescatorie la evenimentul organizat la zoo de Asociatia Ornitologica din Romania. Toate pasarile au fost jurizate pentru a fi desemnate cele mai frumoase exemplare.zoo 1 iunie
De 35 de ani, Radu Petrache creste intr-o comuna de langa Turda mai multe soiuri de papagali.
Este singurul crescator din Romania care a reusit sa reproduca in captivitate papagali din specia Ara Chloroptera, pasari care traiesc chiar si 100 de ani in captivitate. Pe unul dintre cei 7 pui scosi anul acesta l-a adus la Brasov.
Cei care au vizitat expozitia s-au declarat incantati de tot ce au vazut.
Pentru vizitarea expozitiei nu se percepe taxa insa este necesara achitarea taxei de vizitare a parcului zoologic, care este de 10 lei pentru adulti si 5 lei, redus pentru elevi, studenti sau pensionari.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.