Protest cu miros pestilential in centrul Brasovului!

Protest cu miros pestilential in centrul Brasovului!

0 739

Protagonist a fost protestatarul en titre al Brasovului, codleanul Erwin Albu disperat ca in orasul sau mirosul este insuportabil din cauza incineratorului de cadavre de animale din localitate. Satul ca de ani intregi autoritatile nu rezolva aceasta problema, protestarul a varsat pe scarile si usa de la intrarea in Prefectura Brasov mizeria pe care spune ca a cules-o de pe campurile din apropierea fabricii

Protagonist a fost protestatarul en titre al Brasovului, codleanul Erwin Albu disperat ca in orasul sau mirosul este insuportabil din cauza incineratorului de cadavre de animale din localitate. Satul ca de ani intregi autoritatile nu rezolva aceasta problema, protestarul a varsat pe scarile si usa de la intrarea in Prefectura Brasov mizeria pe care spune ca a cules-o de pe campurile din apropierea fabricii.
Erwin Albu, un obisnuit al protestelor, sustine ca a incercat in nenumarate randuri sa atraga atentia autoritatilor insa nimeni nu a gasit o solutie pentru ca mirosul in Codlea sa devina suportabil.
Protestatarul a filmat in noaptea de marti spre miercuri o cisterna care deversa pe campurile din apropierea Codlea resturile provenite de la societatea din oras care se ocupa cu colectarea si incinerarea animalelor moarte.
In cateva minute dupa ce a imprastiat mizeria in fata Prefecturii au aparut si jandarmii, carora a incercat sa le explice situatia. erwin cacat
Oamenii legii il cunosc pe Albu de la mai toate actiunile de protest – gen Rosia Montana – la care a participat si in urma carora s-a ales cu mai multe dosare penale.
Cum nu a vrut sa-i insoteasca la sectia de Politie protestatarul a fost luat pe sus de jandarmi si urcat in masina, in timp ce striga ca ceea ce i se intampla este un abuz.
Mirosul pestilential i-a obligat pe trecatorii din fata cladirii Prefecturii sa ocoleasca zona in care Albu aruncase mizeria.
Unii cred ca omul are dreptate sa protesteze chiar si in acest fel daca autoritatile nu rezolva problema mirosului din Codlea.
Aflat la momentul protestului intr-o deplasare in judet, prefectul Mihai Mohacs nu a dorit sa comenteze situatia.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.