Politia locala, din nou pe scutere!

Politia locala, din nou pe scutere!

0 592

De cateva zile, agentii au iesit la patrulare in municipiu pe mopede. Politistii locali intervin, in special in zonele centrale ale orasului, mai ales la evenimente de circulatie rutiera. Alte scutere patruleaza in preajma cimitirului municipal si in zona Gradinii Zoologice

De cateva zile, agentii au iesit la patrulare in municipiu pe mopede. Politistii locali intervin, in special in zonele centrale ale orasului, mai ales la evenimente de circulatie rutiera. Alte scutere patruleaza in preajma cimitirului municipal si in zona Gradinii Zoologice.

Scuterele Politiei Locale au fost puse la pastrare odata cu schimbarea legislatiei. Pentru a le putea conduce, agentii aveau nevoie de subcategoria AM la permisul de conducere.

Dupa ce au absolvit cursurile necesare pentru a conduce mopedele, 30 de agenti locali sunt din nou prezenti pe scutere pe strazile Brasovului.

Potrivit lui Nicolae Aldea, seful Politiei Locale, in momentul de fata sunt disponibile pentru politia locala 8 astfel de scutere, care actioneaza in principal in zona centrala a municipiului Brasov , unde se face cel mai simtit nevoia deplasarea cu aceste mijloace de transport din pricina stradutelor adiacente, unde oamenii legii nu pot patrunde cu autovehiculele din dotare.POL BV SCUTERE C

Pe langa cele 6 scuterele care patruleaza in zona centrala, un scuter mai patruleaza in zona cimitirului municipal iar un altul in zona gradinii zoologice din Noua unde mai ales in zilele de week-end afluxul de turisti este foarte mare.

Motoscuterele Politiei Locale au fost cumparate in 2005, cu 7.000 de lei bucata. Mijloacele de transport le sunt in special agentilor de la Rutiera.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.