Pensionarii brasoveni s-au distrat la Balul varstnicului

Pensionarii brasoveni s-au distrat la Balul varstnicului

0 758

De doua ori pe an, Directia de Servicii Sociale organizeaza Balul varstnicului pentru pensionarii brasoveni. La balul de primavara, varstnicii s-au distrat pe cinste la un restaurant din oras.

De doua ori pe an, Directia de Servicii Sociale organizeaza Balul varstnicului pentru pensionarii brasoveni. La balul de primavara, varstnicii s-au distrat pe cinste la un restaurant din oras. Balurile sunt unul din multiplele evenimente organizate de municipalitate care le insenineaza batranetea celor de la Centrul de primire de zi.

In fiecare an, in luna mai si la 1 octombrie, Directia de Servicii Sociale organizeaza cate o editie a Balului Varstnicului. Editia de primavara a strans 140 de varstnici care s-au bucurat ca se pot intalni si petrece o dupa-amiaza si o seara frumoase in compania unor prieteni sau chiar a unor necunoscuti.bal de caritate1

Ca la orice petrecere, atmosfera s-a incins mai greu, insa experienta pensionarilor i-a invatat sa aprecieze si aceste momente. Una din doamnele venite la petrecere spune ca sunt mai multe varstnice vaduve care au o sefa care se tine totdeauna de capul lor sa fie active.

Urmatoarea petrecere organizata pentru pensionari va fi in 1 octombrie, cand se aniverseaza si Ziua varstnicului.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.