Pensionarii au luat toate biletele la liber

Pensionarii au luat toate biletele la liber

0 954

Varstnicii au epuizat toate biletele de tratament pe care Casa de Pensii le-a scos la vanzare la liber. In cateva ore s-au dat in aceasta dimineata 80 de bilete la Amara, Baile Felix sau Mangalia pentru care plecarea este in 26 iulie.

Varstnicii au epuizat toate biletele de tratament pe care Casa de Pensii le-a scos la vanzare la liber. In cateva ore s-au dat in aceasta dimineata 80 de bilete la Amara, Baile Felix sau Mangalia pentru care plecarea este in 26 iulie. Varstnicii vor avea parte de un sejur complet cu bai si tratamente pentru bolile de care sufera la un pret avantajos.

Cu cinci zile inainte de data plecarii in statiune daca biletele care au fost alocate unei anume persoane nu au fost ridicate , acestea sunt scoase la vinzare la liber. Este cazul seriei cu plecare din 26 iulie , in plin sezon in locatii de tratament precum Amara , Baile Felix , Herculane sau Mangalia. Asa au ramas din seria actuala aproape 100 de bilete de vacanta pentru varstnici.

Biletele ramase au fost vanate de pensionarii care s-au asezat la coada de la primele ore ale diminetii , cei care s-au trezit mai tarziu nu au mai prins bilete dupa preferinte.

greciaBiletele de tratament se acorda dupa reguli bine stabilite, spune Delia Stanciu – purtator de cuvant Casa Judeteana de Pensii Brasov.

Conform prevederilor legale, persoana isi depune cererea insotita de cuponul de pensie, copie dupa buletin si recomandarea medicala cu 30 de zile inainte de data plecarii in statiune.

Absolut toate cererile sunt incarcate in aplicatia informatica la nivel national, inainte de deschiderea seriei aplicatia informatica aloca fiecarei persoane un bilet in functie de punctajul obtinut.

Urmatoarea serie de bilete se vor elibera pentru perioada de plecari din luna august iar repartizarea computerizata a biletelor de vacanta este programata pentru data de 10 august.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.