Oficiialli FC Brasov se contrazic pe negocieri

Oficiialli FC Brasov se contrazic pe negocieri

0 666

Potrivit presedintelui onorific al FC Brasov, Romica Pascu, clubului de sub Tampa i s-ar putea alatura importanti oameni de afaceri din Brasov. Directorul general Dochita il contrazice pe Pascu.

Potrivit presedintelui onorific al FC Brasov, Romica Pascu, clubului de sub Tampa i s-ar putea alatura importanti oameni de afaceri din Brasov.

Romica Pascu spune ca au existat discutii cu Iosif Tamas, tatal fotbalistului Gabriel Tamas, dar si cu omul de afaceri Simon Maurer, care ar fi dispusi sa vina in sprijinul echipei.

Pascu spune ca totul depinde insa de Ioan Neculaie, cel care detine peste 95% din actiunile clubului in acest moment.

Monitorul Expres scrie ca, daca Simon Maurer va prelua FC Brasov, este foarte posibil ca fostul sef al Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamirjan, sa fie presedintele galben-negrilor.F.C. BRASOV r

Tamirjan este nelipsit de la meciurile echipei brasovene si este un apropiat al dezvoltatorului imobiliar.

Directorul general al „stegarilor”, Vasile Dochita, afirma insa ca nu are cunostinta de negocieri purtate de patron cu oameni de afaceri.

Dochita considera ca FC Brasov isi poate face o formatie puternica pentru liga secunda chiar cu bani putini. De altfel, jucatorii au si inceput sa sune si sunt interesati sa activeze la un club cu nume, care doreste sa revina pe prima scena.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.