Noi mișcări în rândul parlamentarilor de Brașov. Principalul benefeciar partidul lui Ponta!

Noi mișcări în rândul parlamentarilor de Brașov. Principalul benefeciar partidul lui Ponta!

0 354

Rezultatele de la alegerile europarlamentare alături de încarcerarea liderului PSD-ului, Liviu Dragnea dau spaime unor parlamentari.
Astfel fostul prefect, deputatul Mihai Mohaci, a anunțat oficial că a revenit la Partidul Pro România după ce …a mai revenit anterior la PSD.
La cateva ore de la mișcarea lui Mohaci, în treacăt fie spus, nu este o pierdere pentru Organizația județeana afară de votul din Parlament, încă o decizie de plecare, deputatul făgărășean Mihai Popa.
Mihai Popa vine mai curat în partidul lui Ponta, intre timp Dosarul de la ICCJ s-a finalizat favorabil făgărășanului. Plecarea lui Popa, desigur un calcul politic personal, lasă pe cei care l-au votat cu o mare amărăciune. Nu au fost deloc putini făgărășenii care au crezut că va face ceva din multele promisiuni electorale. Dezamăgire pe toată linia.

Pro România are doi deputați la Brașov. Și Mihai Popa a revenit la partidul lui Ponta

Reamintim, cei doi deputați au mai „vizitat” formațiunea lui Ponta , au fost întorși din drum de promisiunile lui Liviu Dragnea că lucrurile se vor reforma în interiorul filialei PSD Brașov. Ba mai mult Mihai Popa a și acceptat să fie numarul 2 în Organizația Judeteană a PSD. Avea multe de făcut, a preferat să plece.

Doi plecați unul venit
Au stiut partidele ce fac atunci cand nu au vrut să rezolve problema „migratorilor”, operațiune obligatorie prin care se obținea o asanare a clasei politice.
Deputatul Remus Borza (ales tot la Btașov pentru cei care au uitat pe lista ALDE), a declarat pentru Agerpres că s-a înscris luni în Partidul Social Democrat, fără a viza vreo funcţie, „în semn de solidaritate faţă de un partid care a făcut şi lucruri bune pentru ţară, şi chiar nu merită să fie înfierat cu atâta mânie proletară”.

„Confirm această informaţie. (…) Era firesc, odată ce am acceptat să fiu consilierul onorific, neremunerat al premierului, să încerc să aduc o parte din expertiza mea economică, acumulată în vreo 25 de ani de activitate, să o transfer şi asupra partidului. Nu îmi doresc nicio funcţie, nu o să mai candidez pentru un nou mandat de parlamentar, nu vizez nicio funcţie de ministru sau membru al Cabinetului. O fac de o manieră absolut dezinteresată, o fac voluntar, neremunerat, e oarecum un sentiment de solidaritate faţă de un partid care a făcut şi lucruri bune pentru ţară, şi chiar nu merită să fie înfierat cu atâta mânie proletară. E o campanie de demonizare şi ostracizare a partidului pe care eu evident că nu am agreat-o niciodată”, a precizat Remus Borza.
El a mai declarat că „fiecare partid trebuie să se ridice nu pe cadavrul adversarilor politici, ci să vină cu strategii, cu proiecte de ţară, cu lucruri bune pentru toţi românii”.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.