Medic „paralizat de frica” din cauza dezinfectantilor!

Medic „paralizat de frica” din cauza dezinfectantilor!

Am trait cea mai neagra saptamana din viata mea din cauza dezinfectantilor diluati! Este declaratia managerului Spitalului Clinic de Copii Brasov, postata pe o retea de socializare. Doctorul Liviu Muntean este revoltat de neregulile din sistemul medical si spune ca ceea ce s-a intamplat este un atentat la siguranta nationala

Am trait cea mai neagra saptamana din viata mea din cauza dezinfectantilor diluati! Este declaratia managerului Spitalului Clinic de Copii Brasov, postata pe o retea de socializare.
Doctorul Liviu Muntean este revoltat de neregulile din sistemul medical si spune ca ceea ce s-a intamplat este un atentat la siguranta nationala.
Directorul Spitalului de Pediatrie se declara, de asemenea, jignit de faptul ca institutiile statului inceraca sa dea vina pe managerii spitalelor pentru contractele cu Hexi Pharma.
Profund lezat de aceasta acuza, dr. Munteanu cere sa fie publicata lista celor care au primit mita de la Hexi si ii acuza de ipocrizie pe toti cei care, prin cadrul legislativ creat, i-au „impins dirijat, calculat, premeditat pe culoarul ingust al achizitiilor, ca pe vite la abator, spre Hexi !”
Liviu Munteanu spune ca este „paralizat de frica” pentru ca, in ultimii ani, a pus in pericol sanatatea pacientilor lui, dar si cariera pe care si-a construit-o si chiar liberatea. Managerul Spitalului de Copii Brasov incheie spunand ca intentioneaza sa dea in judecata Hexi Pharma.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.