Lucrarile la viitorul liceu sportiv se apropie de jumatate

Lucrarile la viitorul liceu sportiv se apropie de jumatate

0 422

Constructorii au inceput reabilitarea fostului grup scolar de Alimentatie Publica de la Uzina 2 la jumatatea lunii februarie. Anul viitor, elevii care invata fie iun cladirea de pe strada Cocorului , fie in cea de pe Poarta Schei

Constructorii au inceput reabilitarea fostului grup scolar de Alimentatie Publica de la Uzina 2 la jumatatea lunii februarie. Anul viitor, elevii care invata fie in cladirea de pe strada Cocorului, fie in cea de pe Poarta Schei.
Spatiul de pe strada Zizinului devenise casa pentru oamenii strazii asa ca mai intai constructorii au fost nevoiti sa realizeze lucrari de igienizare. A urmat apoi refacerea zidurilor distruse de hotii de fier vechi care au smuls caloriferele din pereti.
Din primavara, angajatii firmei care a castigat licitatia au inceput si amenajarea instalatiilor, pe care le-au finalizat pe doua nivele.
A fost igienizat, de asemenea, si subsolul de unde au fost scosi aproximativ 40 de metri cubi de pamant si unde au fost demontate tevile dezafectate.
Dupa ce va fi reamenajat, imobilul din Uzina 2 va avea 17 sali de clasa, sase grupuri sanitare, 14 cabinete, dar si spatii pentru cancelarie si birouri administrative.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.