LOTERIA FISCULUI, O MARE ATRACTIE SI IN VIITOR!

LOTERIA FISCULUI, O MARE ATRACTIE SI IN VIITOR!

0 526

Si la Braşov aproape100 de persoane au depus pana aseara bonuri fiscale pentru Loteria Fiscului, organizata de Ministerul finantelor.

In Brasov , bonurile se depun la la Direcţia Regională a Finanţelor Publice din judeţ.

Prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale a avut loc a doua zi de Paşte, în data de 13 aprilie, fiind luate în considerare toate bonurile emise în perioada 2 februarie – 28 martie, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar, se pare cateva mii…

În urma extragerii, sunt câştigătoare bonurile fiscale anuntate. Deoarece se aduna, la nivel de tara un numar neasteptat de mare.

ANAF BRASOVDupa o prima aproximare… privata ,se pare ca premiile se situeaza intre patru si cinci mii lei pentru un bon castigator!! Ceeace nici nu e rau, avand in vedere ca nu ai vestit nimic…   si poti castiga cel putin 2 salarii medii pe economie.

Dar probabil ca in viitor se va introduce si o schema de extragere care sa urce sansa unui castig catre 80-100.000 lei, un premiu deloc de neglijat.

Cum la fel de atractive pot fi in continuare, premiile in „obiecte”, ca pe vremuri: ce ati zice de 10 premii in autoturisme Dacia Logan?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.