„Let”s play art!” cu liceenii brasoveni

„Let”s play art!” cu liceenii brasoveni

Este numele proiectului cultural in care se vor implica 60 de elevi de la Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” si alti zece de la Liceul de Arta. Copiii vor sustine trei concerte in Brasov, Rasnov si Prejmer si vor expune lucrari realizate de ei

Este numele proiectului cultural in care se vor implica 60 de elevi de la Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” si alti zece de la Liceul de Arta. Copiii vor sustine trei concerte in Brasov, Rasnov si Prejmer si vor expune lucrari realizate de ei.
Scopul proiectului este de a creste vizibilitatea artelor spectacolului prin stimularea creativitatii tinerilor si dezvoltarea abilitatilor artistice.
Mai mult, se doreste extinderea accesului si participarii la cultura a unui numar cat mai mare de persoane din Brasov, Rasnov si Prejmer, acolo unde vor avea loc cele trei spectacole.
In perioada urmatoare va fi lansat concursul pentru desemnarea unui director artistic
din cadrul celor doua licee iar organizatorii au nevoie si de un elev care sa ajute la realizarea materialelor de promovare.
Proiectul vizeaza generatia tanara cuprinsa intre 7 si 18 ani si cuprinde si desfasurarea unui workshop muzical interactiv in cadrul caruia va fi prezent un muzician de renume al Brasovului.tudor ciortea1
Circa 100 de elevi si profesori vor dezbate teme privind teoria muzicii si artei. Totodata, va fi creat si un site dedicat proiectului care va contine informatii de la evenimente, poze si filme audio.
Proiectul cultural „Let”s play art!” este finantat de CJ si are o valoare de aproape 36.000 de lei, din care 7.300 de lei este cofinantarea proprie a Agentiei Metropolitane Brasov. Termenul de implementare a proiectului este luna noiembrie iar intrarea la cele trei concerte este gratuita pentru spectatori.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.